Op donderdagavond 21 maart is de ALV 2024 van H2O gepland. Uitnodiging via een ZOOM link van de voorzitter.

Te bespreken punten:

activiteiten 2024

jaarcijfers

kascommisie

begroting 2024

contributie

 

Dinsdagavond 25 april is er via een ZOOM verbinding een ALV gehouden. Tijdens deze ALV is er een nieuwe voorzitter gekozen. Frans van Muilwijk van de Laga in box A2 is bereid gevonden om deze taak op zich te nemen. Marion de Heus is herbenoemd als penningmeester. De aanwezige leden (15) stemden voor beider kandidatuur. 

 

Steigerkoffie 10 september 2022 

Aankondiging van de H2O ALV 2023 via ZOOM op dinsdag 25 april aanstaande. Zie verdere info per mail.

Beste leden van H2O,

Voordat corona uitbrak organiseerden wij als watersportvereniging H2O regelmatig leuke activiteiten. Inmiddels zijn de coronamaatregelen opgeheven en merken wij onder onze leden dat er weer behoefte is om samen weer leuke dingen te gaan doen.

Dit jaar was er geen pinkstertocht georganiseerd maar op initiatief van een paar leden hebben wij wel met 8 boten een mooie tocht op de Oosterschelde gevaren. Tijdens deze tocht deelden we allerlei leuke herinneringen over vroegere activiteiten waarop wij besloten om de vereniging nieuw leven in te blazen en activiteiten te gaan organiseren.

 

Steigerkoffie (ook niet leden zijn welkom)

Als eerste starten we met een steigerkoffie op zaterdag 10 september om 10.30 (Zelf koffie en versnaperingen meenemen)

Sluitingstocht

Eind september/begin oktober zal de sluitingstocht plaats vinden. Dit zal worden georganiseerd door Pat en Frans Rapati. Nadere informatie volgt nog.

 

Jeugdzeilen

Tot een paar jaar geleden gaven wij jeugdzeilles op de haven. Dit werd met veel enthousiasme gedaan en één van onze vroegere jeugdzeilers heeft zelfs afgelopen jaar aan de olympische spelen meegedaan!

Als er voldoende animo is voor het jeugdzeilen zouden wij dit volgend jaar weer kunnen opstarten. Vooralsnog richten wij ons eerst op gezellige activiteiten om elkaar weer te ontmoeten.

 

Nieuw bestuur

Tevens zijn wij naarstig op zoek naar een geheel nieuw bestuur om het stokje van ons over te nemen. Als je hier wat voor voelt neem dan contact op met Tum Bergstein via 0653443344 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

\Wij hopen elkaar weer te zien op zaterdag 10 september om 10.30 op de steigerkoffie!

Voor meer informatie over H2O, zie onze website http://www.wsv-h2o.nl/

 

Hartelijke groet, 

Namens het bestuur van H2O

 

Tum Bergstein(voorzitter), Schip Albatros, Box A40 tel. 0653443344

Marion de Heus(penningmeester), Schip Tourix, Box C2, tel. 0627061601

We gaan weer van start!

Wij, Marion de Heus en Mieke van der Meulen, zijn van plan de vereniging weer nieuw leven in te blazen.

We willen beginnen met een steigerborrel voor alle leden. Kijken wie er nog is, kijken wie er bij willen komen. Het gaat voornamelijk om de gezelligheid. In overleg met de havenmeesters gaan we op zoek naar een datum!

Wordt vervolgd.