Start jeugdzeilen en steigerkoffie

Ook dit jaar wordt voor de jeugd van WSV H2O weer het jeugdzeilen georganiseerd. De lessen worden gemiddeld om de week verzorgd op zaterdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur. Alleen op de openings- en sluitingsdag worden andere tijden gehanteerd. De lessen worden verzorgd op de volgende dagen:

> zaterdag 11 mei: opening jeugdzeilseizoen met groepsindeling, bootjes schoonmaken, lunch en zwembadles

> zaterdag 18 mei: zeilles

> zaterdag 1 juni: zeilles

> zaterdag 15 juni: zeilles

> zaterdag 29 juni: zeilles

> zaterdag 31 augustus: zeilles

> zaterdag 14 september: Afsluiting jeugdzeilen met tocht naar het eiland, lunch, wedstrijdjes en aansluitend een BBQ.

Aanmelden voor het jeugdzeilen kan via het formulier op de website.

Pinkstertocht 2019

Traditiegetrouw gaan we met onze vereniging op Pinkstertocht op 8, 9 en 10 juni. Een leuke tocht voor groot en klein, op het Zeeuwse water. Sportief en gezellig.

Frank & Monique Clement (Sterre A31) en Rik & Anita Geurtsen (Fairwind B26) organiseren de tocht. Hij gaat dit jaar naar Strijensas en Dintelmond. Jullie
krijgen nog een aparte mail met meer informatie over deze tocht en natuurlijk een aanmeldingsformulier.

Voor vragen kun je contact opnemen met 0619656836 (Anita) en 0649982993 (Monique).

23 Juni DeltaCombi Herkingen

Ook dit jaar vindt de Delta Combi in Herkingen plaats op zondag 23 juni a.s. De meest gezellige combi van Zeeland! Goed om dit alvast in je agenda op te nemen.

Op zaterdag 22 juni is er ’s-avonds een borrel voor leden en vrijwilligers. We verwachten opnieuw ca. 45 deelnemers voor de DeltaCombi in Herkingen. Paul en Petra (Wind, steiger B) organiseren dit evenement. Zij kunnen jullie hulp weer heel goed gebruiken!! Mocht je er meer over willen weten of je nu al als vrijwilliger of sponsor willen melden, dan kan dat bij Petra Verhaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0621627983

Zeilles Optimist